01.04. Varno poslovanje in upravljanje...

10.10. MICROSOFT - Rešitve, ki rastejo...

24.08. Sponzorska sredstva za Mladinsko...


arhiv novic »


Domino sistemi d.o.o., Goap d.o.o. Nova Gorica, Spin d.o.o. in Systec d.o.o. ponovno v samem vrhu – 4info

ekipa 4info



V vikendu od 17. do 19. junija 2005 se je na skupnem trgu obeh Goric pri železniški postaji odvijal turnir v ulični košarki »No Border Basketball«. Prireditev je bila mednarodno obarvana. Predstavniki podjetja Domino sistemi d.o.o., Goap d.o.o., Spin d.o.o. in Systec d.o.o. so na tekmovanju sodelovali pod imenom 4info in osvojili prvo mesto.

Na skupnem trgu obeh Goric pri železniški postaji je v dneh od 17. do 19. junija 2005 potekal prvi turnir No Border Basketball z udeležbo ekip z obeh strani meje. Organizacija turnirja trojk je bila pod italijanskim okriljem.

Zmaga je ostala v slovenskih rokah in sicer košarkaške skupne 4info; ki so jo sestavljali Marko Murovec, Nikola Sarjanović, Uroš Jereb in Ivan Trajković.  

Vsi predstavniki skupine 4info se že daj časa ukvarjajo z igranjem košarke, nekateri so se po igriščih podili za zabavo, nekateri pa so se z navedenim športom ukvarjali malo bolj zares. Fante so se srečali v poslovnem svetu in se pričeli družiti tudi v prostem času. Spoznali so, da imajo vsi nekaj skupnega – veliko strast do košarke. Začeli so se družiti tudi po končanju dnevnih službenih obveznosti in se dobivati na košarkaškem igrišču. Po spoznanju, da je njihovo igranje kvalitetno in ubrano, so se odločili za skupi nastop ter se prijavili na  turnir ulične košarke »No Border Basketball«, ki je potekal na skupnem trgu Goric.


Tekmovanje se je odvijalo po pravilu izpadanja. Prvo zmago v nizu tekmovanj je ekipa 4info prišla, ko je porazila trojko MaxPower z 3:0. Po številnih zmagah oziroma izločitve nasprotnikov, so se fantje ekipe 4info prebili v sam finale. Boj med ekipami je bil zelo trd, kar je zmagovalni ekipi prineslo tudi nekaj težkih poškodb. V finalnem boju je bilo v ta namen potrebno poiskati zamenjavo. Na pomoč jim je priskočil Mitja Humar. Prestižno prvo lovoriko so osvojili po triumfu nad italijansko ekipo. Končni rezultat je znašal 3:2 in je ekipi 4info prinesel zmago.

Fante so finančno  podprla goriška računalniška podjetja:  Domino sistemi d.o.o., Goap d.o.o. Nova Gorica, Spin d.o.o. in Systec d.o.o., ki jim je v zadovoljstvo, da imajo med svojimi zaposlenimi tako dobre športnike.



« nazaj